Autosloperij Gelderland

Autosloperij Gelderland

Welkom bij De Vos Autodemontage in Gelderland

Bent u op zoek naar een betrouwbare autosloperij in Gelderland die gespecialiseerd is in het demonteren van diverse automerken? Bij De Vos Autodemontage in Boven-Leeuwen bent u aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het zorgvuldig demonteren van auto’s en het vervaardigen van onderdelen van verschillende merken, waaronder Citroën, DS Automobiles, Opel en Peugeot.

Bekijk al onze demontage auto’s >

Expertise en ervaring

Bij De Vos Autodemontage werken we met een toegewijd team van experts die beschikken over diepgaande kennis van Citroën, DS Automobiles, Opel en Peugeot. Of het nu gaat om het demonteren van een motor, versnellingsbak of carrosseriedelen zoals deuren en motorkappen, wij zorgen ervoor dat elk onderdeel grondig wordt geïnspecteerd en gereinigd voordat het beschikbaar wordt gesteld voor verkoop.

Kwaliteitscontrole en duurzaamheid

Wij hechten grote waarde aan kwaliteitscontrole. Elk gedemonteerde onderdeel ondergaat een uitgebreide inspectie om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge standaarden. Elektronische componenten worden getest om hun correcte werking te garanderen, en gevoelige onderdelen zoals remmen worden zorgvuldig gecontroleerd op slijtage. Daarnaast zijn wij gecertificeerd met belangrijke kwaliteitslabels zoals KZD, wat onze toewijding aan hoogwaardige service en producten onderstreept.

Milieubewuste autosloperij Gelderland

Als verantwoordelijke autosloperij in Gelderland staan wij voor duurzaamheid in alles wat we doen. Door herbruikbare onderdelen op een milieuvriendelijke wijze te recyclen, verminderen we de vraag naar nieuwe productie en dragen we bij aan het minimaliseren van afval. De Vos Autodemontage staat garant voor een volledige autodemontage waarbij elk detail zorgvuldig wordt ontmanteld. Of het nu gaat om een sloopauto of een auto met onherstelbare schade, er zijn altijd onderdelen beschikbaar voor recycling. Door op deze manier bruikbare onderdelen op een duurzame wijze te hergebruiken, dragen we niet alleen bij aan het verlengen van de levensduur van functionele auto-onderdelen, maar we verminderen ook de behoefte aan nieuwe productie.

Onderdelenzoeker en service

Om uw zoektocht naar specifieke auto-onderdelen te vereenvoudigen, bieden wij een gebruiksvriendelijke onderdelenzoeker aan. Of u nu een particulier bent die zelf een reparatie uitvoert of een professional in de autobranche, bij De Vos Autodemontage helpen we u graag snel en efficiënt aan de juiste onderdelen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het vinden van wat u nodig heeft.

Online uw onderdelen zoeken >

Neem contact op

Of u nu in Gelderland woont of daarbuiten, De Vos Autodemontage is uw partner voor hoogwaardige gebruikte auto-onderdelen van diverse merken. Wij streven naar uitstekende service en klanttevredenheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke onderdelenbehoeften te bespreken. Ons team staat voor u klaar.

Voor een betrouwbare autosloperij in Gelderland met een breed assortiment aan auto-onderdelen van Citroën, DS Automobiles, Opel en Peugeot, kunt u vertrouwen op De Vos Autodemontage. Wij leveren kwaliteit, expertise en duurzaamheid voor elke klant.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 – 18:00

Contactgegevens:

Waterstraat 30
6657CP Boven-Leeuwen (NL)
Industrieterrein “Leeuwen”
Tel: +31(0) 487 59 24 15