Peugeot sloperij

Peugeot sloperij

Bent u op zoek naar een hoogwaardige Peugeot sloperij? De Peugeot sloperij van De Vos Autodemontage is onder andere gespecialiseerd in het merk Peugeot. Bij De Vos Autodemontage zijn we trots op ons toegewijde team van experts, onze jarenlange ervaring in het demonteren van auto’s en het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige onderdelen.

Het demonteren van auto’s is de laatste jaren een gespecialiseerd en specifiek vakgebied geworden. Ook in onze Peugeot sloperij. Dit heeft onder andere te maken met de complexiteit van moderne voertuigen, die steeds meer gebruik maken van geavanceerde technologieën en materialen. Daarnaast staat een milieubewuste werkwijze centraal waarbij we de stroom afval minimaliseren.

Gedemonteerde auto’s bekijken >>

Beste keuze voor Peugeot sloperij

Dit vereist kennis en ervaring van automerken en onderdelen omdat elk voertuig unieke kenmerken bezit en componenten heeft. Kennis en ervaring die De Vos Autodemontage al meer dan 30 jaar bezit. Ontdek waarom wij uw beste keuze zijn voor autodemontage en onderdelenverkoop.

Waarom kiest u voor De Vos Autodemontage als Peugeot sloperij?

Ervaring en expertise

Met tientallen jaren ervaring zijn we een betrouwbare naam in de autosloperij-industrie. Autodemontagebedrijf De Vos in Boven-Leeuwen is een familiebedrijf opgericht in 1990 door Erik en Areke de Vos. Inmiddels is de 3e generatie De Vos ook regelmatig te vinden in de werkplaats van de Peugeot sloperij.

Kwaliteitscontrole

Lees enkele aspecten van onze uitgebreide kwaliteitscontrole:

Inspectie onderdelen

Elke gedemonteerde auto wordt grondig geïnspecteerd. Kritieke onderdelen zoals remmen of de ophanging worden extra zorgvuldig geïnspecteerd.

Reiniging en onderhoud

Gedemonteerde onderdelen worden gereinigd en indien nodig gereviseerd zodat ze aan de hoogste normen voldoen.

Testen van elektronische componenten

Elektronische onderdelen zoals sensoren, modules en bedrading worden getest in onze Peugeot sloperij zodat ook deze correct functioneren.

Controle van slijtage

Gevoelige onderdelen, zoals de remblokken en koppelingen worden gecontroleerd op slijtage.

Certificering en garantie

De Vos Autodemontage beschikt over diverse certificaten en labels, zoals het kwaliteitslabel KZD, RDW-locatiewijzer en KZD norm.

Duurzaamheid autosloperij

De Vos Autodemontage staat als Peugeot sloperij garant voor een volledige demontage van de auto waarbij elk detail zorgvuldig wordt ontmanteld. Of het nu gaat om een sloopauto of een auto met onherstelbare schade, er zijn altijd onderdelen beschikbaar voor recycling. Denk bijvoorbeeld aan de motor, versnellingsbak, of carrosseriedelen zoals deuren of de motorkap. Door op deze manier bruikbare onderdelen op een duurzame wijze te hergebruiken, dragen we niet alleen bij aan het verlengen van de levensduur van functionele auto-onderdelen, maar we verminderen ook de behoefte aan nieuwe productie. Dit heeft een positieve impact op het milieu door de vraag naar grondstoffen te verminderen en de hoeveelheid afval te beperken. Dat is een onderbelicht aspect van onze Peugeot sloperij.

Onderdelenzoeker

Bespaar tijd en moeite met onze gebruiksvriendelijke onderdelenzoeker voor een snelle en precieze zoektocht. Bij Autodemontagebedrijf De Vos streven we ernaar om uw ervaring met het vinden en bestellen van auto onderdelen zo moeiteloos mogelijk te maken. Wij zullen daarom zo snel mogelijk reageren op uw aanvraag (maandag t/m vrijdag 08:00-18:00). Kunt u een onderdeel niet vinden? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier met het chassisnummer en kenteken van uw auto. Wij kijken graag of het gewenste onderdeel wellicht toch beschikbaar is in nieuw binnengekomen voorraad van onze Peugeot sloperij. Neem een kijkje bij onze demontage auto’s en ontdek het gemak van dé specialist in autodemontage!

Over Autodemontage De Vos

Autodemontagebedrijf De Vos in Boven-Leeuwen is opgericht in 1990 door Erik en Areke de Vos. Zoon Tim de Vos is al sinds jonge leeftijd te vinden in de werkplaats. Vanaf 2017 is hij mede eigenaar geworden van het bedrijf en inmiddels werkt zijn vrouw ook in het bedrijf mee. Ons bedrijf is een echt en hecht familiebedrijf. De familie wordt versterkt door onze vaste verkoper Wilco Janssen die hier al werkzaam is vanaf 2001. De derde generatie de Vos is ook al regelmatig te vinden in de werkplaats.

Contact opnemen met Peugeot sloperij

Of u nu een particulier bent die op zoek is naar een specifiek onderdeel voor een doe-het-zelf reparatie of een garage-eigenaar die hoogwaardige onderdelen nodig heeft, wij hebben wat u zoekt. Onze uitgebreide selectie van gebruikte, maar perfect functionerende onderdelen voor Citroen, DS Automobiles, Opel, en Peugeot zal zeker aan uw eisen voldoen. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat u de juiste gebruikte auto onderdelen krijgt. Volgt u ons al op LinkedIn.