Autosloperij

Autosloperij

Welkom bij De Vos Autodemontage: Autosloperij voor Autodemontage en Onderdelenverkoop

Bent u op zoek naar een hoogwaardige autosloperij voor de merken Citroën, Peugeot, DS Automobiles en Opel? De autosloperij van De Vos Autodemontage is gespecialiseerd in deze merken. Bij De Vos Autodemontage zijn we trots op ons toegewijde team van experts en onze jarenlange ervaring in het demonteren van auto’s en het aanbieden van kwalitatieve onderdelen.

Het demonteren van auto’s is de laatste jaren een gespecialiseerd een specifiek vakgebied geworden. Dit heeft onder andere te maken met de complexiteit van moderne voertuigen, die steeds meer gebruik maken van geavanceerde technologieën en materialen. Daarnaast staat een milieubewuste werkwijze centraal waarbij afval geminimaliseerd wordt. Dit vereist kennis en ervaring van automerken en onderdelen omdat elk voertuig unieke kenmerken en componenten heeft. Kennis en ervaring die De Vos Autodemontage al meer dan 30 jaar bezit. Ontdek waarom wij uw beste keuze zijn voor autodemontage en onderdelenverkoop.

Klik hier om al onze demontage auto’s te bekijken >>


Waarom kiezen voor De Vos Autodemontage als autosloperij?

Ervaring en expertise

Met tientallen jaren ervaring zijn we een betrouwbare naam in de autosloperij-industrie. Autodemontagebedrijf De Vos in Boven-Leeuwen is een familiebedrijf opgericht in 1990 door Erik en Areke de Vos. Inmiddels is de 3e generatie De Vos ook regelmatig te vinden in de werkplaats.

Kwaliteitscontrole

Lees enkele aspecten van onze uitgebreide kwaliteitscontrole:

Inspectie onderdelen
Elke gedemonteerde auto wordt grondig geïnspecteerd. Kritieke onderdelen zoals remmen of de ophanging worden extra zorgvuldig geïnspecteerd.

Reiniging en onderhoud
Gedemonteerde onderdelen worden gereinigd en indien nodig gereviseerd zodat ze aan de hoogste normen voldoen.

Testen van elektronische componenten
Elektronische onderdelen zoals sensoren, modules en bedrading worden getest zodat ook deze correct functioneren.

Controle van slijtage
Gevoelige onderdelen worden gecontroleerd op slijtage, zoals de remblokken en koppelingen.

Certificering en garantie
De Vos Autodemontage beschikt over diverse certificaten en labels, zoals het kwaliteitslabel KZD, RDW-locatiewijzer en KZD norm.

Duurzaamheid autosloperij

De Vos Autodemontage staat garant voor een volledige demontage van de auto waarbij elk detail zorgvuldig wordt ontmanteld. Of het nu gaat om een sloopauto of een auto met onherstelbare schade, er zijn altijd onderdelen beschikbaar voor recycling. Denk bijvoorbeeld aan de motor, versnellingsbak, of carrosseriedelen zoals deuren of de motorkap. Door op deze manier bruikbare onderdelen op een duurzame wijze te hergebruiken, dragen we niet alleen bij aan het verlengen van de levensduur van functionele auto-onderdelen, maar we verminderen ook de behoefte aan nieuwe productie. Dit heeft een positieve impact op het milieu door de vraag naar grondstoffen te verminderen en de hoeveelheid afval te beperken.

Onderdelenzoeker

Bespaar tijd en moeite met onze gebruiksvriendelijke onderdelenzoeker voor een snelle en precieze zoektocht. Bij Autodemontagebedrijf De Vos streven we ernaar om uw ervaring met het vinden en bestellen van auto onderdelen zo moeiteloos mogelijk te maken. Wij zullen daarom zo snel mogelijk reageren op uw aanvraag (maandag t/m vrijdag 08:00-18:00). Kunt u een onderdeel niet vinden? Stuur ons dan een mail via ons contactformulier met het chassisnummer en kenteken van uw auto. Wij kijken graag of het gewenste onderdeel wellicht toch beschikbaar is in nieuw binnengekomen voorraad. Neem een kijkje bij onze demontage auto’s en ontdek het gemak van dé specialist in autodemontage!


Over Autodemontage De Vos

Autodemontagebedrijf De Vos in Boven-Leeuwen is opgericht in 1990 door Erik en Areke de Vos. Zoon Tim de Vos is al sinds jonge leeftijd te vinden in de werkplaats. Vanaf 2017 is hij mede eigenaar geworden van het bedrijf en inmiddels werkt zijn vrouw ook in het bedrijf mee. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. De familie wordt versterkt door een vaste verkoper Wilco Janssen die al werkzaam is vanaf 2001. De 3e generatie de Vos is ook al regelmatig te vinden in de werkplaats!


Contact opnemen autosloperij

Of u nu een particulier bent die op zoek is naar een specifiek onderdeel voor een doe-het-zelf reparatie of een garage-eigenaar die hoogwaardige onderdelen nodig heeft, wij hebben wat u zoekt. Onze uitgebreide selectie van gebruikte, maar perfect functionerende onderdelen voor Citroen, DS Automobiles, Opel, en Peugeot zal zeker aan uw eisen voldoen. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat u de juiste gebruikte auto onderdelen krijgt. Volg ons op LinkedIn.

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag: 08:00 – 18:00

Contactgegevens:

Waterstraat 30
6657CP Boven-Leeuwen (NL)
Industrieterrein “Leeuwen”
Tel: +31(0) 487 59 24 15

Klik hier om uw gebruikte auto onderdelen op te zoeken >>